Kontingenter

W1siziisijiwmtgvmduvmdivmnhxmw9qbzl5av9pzgrlckhhx25kym9szc5qcgcixv0?sha=76738e6ec9549174
Medlemsbetaling og kontingent

Regler for kontingent
I Odder Håndbold har klubbens bestyrelse vedtaget følgende regler for kontingent.

Opkrævning:
Kontingent indkræves automatisk to gange årligt via Holdsport.dk, i september og januar. For at være spilleberettiget, skal kontingent være indbetalt før første ordinære turneringskamp.

Opstartsperiode:
Vi betragter de første tre træningspas som prøveperiode, hvor en spiller kan tjekke om håndbold er en sportsgren for vedkommende, og om man kan finde sig tilrette blandt holdkammeraterne. Herefter forventer vi at man melder sig ind i klubben og betaler kontingent.

Kampe:
Ingen spiller kan spille kamp for Odder Håndbold uden at være medlem af klubben og have betalt kontingent.

Skader:
Odder Håndbold tilbagebetaler ikke kontingent ved skader eller udmelding.

Indmeldelse og betaling:
Nye spillere skal indmelde sig i klubben via tilmeldingsformularen på på klubbens hjemmeside. I samme modul tilmeldes hold og betales kontingent.
Har man ikke mulighed for at betale online, kan indmelding foretages ved at fremsende en mail med spillerens navn, adresse, mailadresse, fødselsdato og hold/årgang til kasse.haandbold@gmail.com, hvorefter man modtager et indbetalingskort via mail.

Udmeldelse og udlevering af spillercertifikat:
Udmeldelse kan kun ske skriftligt eller via mail til klubbens kasserer på kasse.haandbold@gmail.com.
Spillercertifikat udleveres ved henvendelse til den ansvarlige træner, som skal rekvirere certifikatet hos klubbens turneringsansvarlige.
Spillercertifikat udleveres ikke hvis der er kontingentrestance.