Hold opgaver

Telefonbøger
I Odder Håndbold er der brug for mange penge for at drive så stor en klub. Klubben har hvert år en opgave med at uddele den lokale Odder Telefonbog. Det er først i marts, og hvert hold i klubben får en rute at dele ud i.

Der er forskellige måder at arrangere uddelingen på. Nogle hold klarer opgaven efter en hjemmekamp, hvor 4-6 forældre stiller bil til rådighed, og børnene løber/går så rundt og putter telefonbøgerne i postkasser. Turen tager ca. 2-3 timer.

Julekalendersalg
Hvert år først i november sælger U10 og U12 ungdomspillerne skrabe-julekalendere. For hver solgt kalender tilfalder der den enkelte spiller kr. 4, som vil blive fratrukket deltagergebyr ved det store påskestævne. Så jo flere kalendere der sælges, des billigere kommer spilleren altså afsted til stævne.